Takaisin

EAM / Incentive-portaali uudistuu

EAM / Incentive-portaali uudistuu

Incentive-portaalin ulkoasu muuttuu haltijoille

Arvoisa asiakkaamme,

Kuten olemme jo aiemmin viestineet teille, niin olemme jo jonkin aikaa työstäneet uudistuksia Incentive -portaalin ulkoasuun. Nyt voimme iloisina ilmoittaa, että nämä muutokset otetaan käyttöön kuun vaihteessa, tähtäimenä keskiviikko 2.4. Tämän myötä Incentiven nykyisen etusivun ulkoasu tulee kattamaan myös muut sivut ja toiminnot. Tuoreen ulkoasun lisäksi olemme yhdessä käytettävyysasiantuntijoiden kanssa tunnistaneet ja testanneet keskeisimmät toiminnot. Tavoitteenamme on ollut pitää perustoiminnot niin yksinkertaisina kuin mahdollista, ja että kaikki sillä hetkellä aktiivisena olevat tapahtumat voi nähdä Incentiven etusivulta. Toimintojen selkeyttämisen lisäksi olemme päivittäneet kannustimien haltijoiden raportit.

Jatkamme palvelujemme kehittämistä ja pian tämän lanseerauksen jälkeen tulemme lisäämään Incentiven tietosisältöä. Tällöin kukin henkilö voi Incentiven kautta nähdä omaa työnantajayhtiötänsä koskevat osakkeen kurssitiedot sekä Evli Pankin analyysit ja raportit, joiden näemme tuovan merkittävää lisäarvoa erityisesti suomalaisten yhtiöiden ulkomaisille työntekijöille.

Haltijoiden sisäänkirjoittautumis-näkymää selkeytetään

Haltijoiden sisäänkirjautumista on selkeytetty, mutta se pysyy muutoin ennallaan ja tutussa osoitteessa https://incentive.eam.fi/login. Lisäämme kaikille käyttäjille perusohjeet nähtäville palvelun etusivulle.

uutisliitteen kuva
Pertti Helaniemi
Managing Director

+358 9 4766 9421

LinkedIn

pertti.helaniemi@eam.fi