Takaisin

Incentiven uudet toiminnallisuudet

Incentive-portaalin uudet toiminnallisuudet

Incentive-portaalissa on mahdollista nähdä kannustimien nykyinen arvo ja tehdä toimeksiannot sähköisesti. Asennamme uuden tuotantoversion portaaliin lähtökohtaisesti 6-12 kertaa vuodessa ja merkittävimmistä muutoksista ja lisätoiminnallisuuksista kerromme erikseen uutiskirjeissä.

Portaali on nyt käytettävissä EAM Incentive -mobiiliapplikaationa, joka on ladattavissa Apple Storesta sekä Google Playsta. Mobiiliapplikaatiossa voi esimerkiksi tarkastella kannustinsalkkua ja ottaa yhteyttä asiakaskohtaiseen Help Deskiin.

Helmikuusta lähtien portaalissa on ollut käytössä chat-palvelu nopean tuen saamisen helpottamiseksi. EAM:n Operaatio-tiimi vastailee kysymyksiin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Asiakasyhtiöille huomionarvoista on juuri lanseerattu mahdollisuus ottaa käyttöön organisaation SSO (Single-Sign-On) kertatunnistautuminen, jos asiakkaalla on yhteensopiva (Azure AD) tunnistusmenetelmä käytössä. Tämän myötä kaikki asiakasyhtiön palkkiojärjestelmien haltijat pystyvät kirjautumaan Incentive-portaaliin ilman käyttäjätunnusten tai salasanojen syöttämistä. SSO on käyttöönotettavissa kertakorvausta vastaan noin kahden viikon toimitusviiveellä.

Lisätietoja antaa Ilkka Korosuo.

 

 

uutisliitteen kuva
Ilkka Korosuo
Associate Director

+358 9 4766 9422

ilkka.korosuo@eam.fi